Trebate pomoć ili informacije o vašim mobilnim transakcijama? Pronaći ćete ih na samouslužnom portalu za podršku korisnicima ccsupport.biz.

Zatraži pomoć na ccsupport. biz

Vaši upiti i želje bit će odmah obrađeni.

Kao pružatelj usluga plaćanja, NTH povezuje pružatelje sadržaja sa mobilnim operatorima. Pritom trgovcima omogućujemo korištenje tehničke platforme za isporuku sadržaja i servisa krajnjim korisnicima kao i naplatu putem mobilnog telefona.

NTH posluje i prodaje usluge svojim klijentima na temelju Business-to-business modela, te ne nudi nikakve vlastite usluge krajnjim korisnicima. Nalozi za plaćanje korištenja navedenih usluga inicirani su od strane mobilnih operatora, a izvršavaju se preko NTH konekcija. Pružatelji sadržaja su isključivo odgovorni za usluge koje se naplaćuju preko NTH infrastrukture i oni su ti koji odlučuju što se i koliko naplaćuje.

Nakon što je potpisan ugovor s nekim od NTH-ovih poduzeća, pružatelj sadržaja ima obvezu pridržavati se zakonskih okvira ugovora, prema kojem krajnji korisnik mora svaku naplatu prethodno potvrditi pružatelju sadržaja.

  • Kao pružatelj tehničkih usluga, NTH osigurava tehničku podršku za primanje i slanje naloga za plaćanje između vlasnika usluga/oglašivača s jedne i krajnjih korisnika s druge strane.
  • Prilikom konzumacije, dostave i naplate digitalnog sadržaja u kojem mobilni operatori pružaju mobilnu infrastrukturu i povezivanje, NTH omogućava uslugu agregacije plaćanja između pružatelja sadržaja i mobilnih operatora.
  • Na temelju nepotpunih podataka za naplatu koji su u nekim slučajevima dostavljeni krajnjim korisnicima, NTH se ponekad smatra odgovornim za probleme vezane uz korištenje usluga. Nadalje, kada se krajnji korisnici operatoru žale na uslugu, daje im se NTH kao odgovorno poduzeće s obzirom da je NTH taj koji ima sklopljen direktni ugovor s mobilnim operatorima.
  • Obzirom da NTH djeluje kao posrednik između mobilnih operatora i pružatelja sadržaja, neki krajnji korisnici nisu informirani o pravim vlasnicima spornih usluga.

Iako nijedno od NTH poduzeća nije odgovorno za usluge isporučene od strane pružatelja sadržaja, vodimo posebnu brigu o pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva hitrom obradom svakog zahtjeva i pružanjem potpunih informacija o pružateljima sadržaja i njihovim kontakt podacima.